Facebookta pet society oyununda hile olduğunu duydum, cheat engine die bi programla para ve puan kazanılıyormuş, ardından biraz araştırıyım dedim, baktımki hakkaten cheat engine diye bi program var, program aslında flash oyunlarda hile yapmak için kullanılan bir program ve biz bunu pet society ye uygun hale getiricez..
Youtube’ da öncelikle bununla ilgili bir video var anlatımlı, bu video’ yu buluyoruz gayet basit bi şekilde, daha sonrasında cheat engine adlı programımızı indiriyoruz, bu programı inndir.com’ dan bulabilirsiniz, programı indirip kuruyoruz, zaten bu işlemler oldukça basit..
Şimdi sıra geldi firefox’ a. Bu programı kullanmak için firefox tarayıcısını indirmeniz gerekiyor, ki zaten halen indirmediyseniz yazık bence.. Çünkü firefox, internet explorer’ a göre daha kullanışlı ve güvenilir.
Daha sonra, video’ da anlatıldığı üzere programa bir siteden bir kod alarak işlemleri gerçekleştiriyoruz. Unutmamanız gereken birşey daha varki oda flash player ın Son sürümüyle malesef bu hile çalışmıyor,bu yüzden flash player’ı bilgisayarınızdan kaldırın ve 9. sürümünü kurun. Ancak bu sürümde program çalışıyor.
Daha sonra gidiyoruz ve marketten bir elma alıyoruz, bu elmayı satarken program açık olursa ve becerebildiyseniz eğer, elmayı satıyoruz paralar yağmaya başlıyooo =))
Bu pet society’ yi nasıl milyonlarca kişi oynuyor hakkaten anlamış değilim ama madem böyle bir hile var ve herkes arıyor bende açıklamak istedim, çünkü oyunu 1 ay oynayıp 5bin puanı olan arkadaşımın yanında, 5 milyon puanlı bir çocuk görünce pek şaşırmadım açıkcası, ee birde o arkadaşım beni arayıp bu hileyi bulmamı isteyince, iş başa düştü.